Otvara se leva strana autoputa kod Sava centra

Izvor: S media, 20.Jul.2010, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se leva strana autoputa kod Sava centra



Nakon završetka druge faze radova, danas od 16 časova biće otvorena za saobraćaj leva strana autoputa ka Beogradu, u dužini 900 metara ispred mosta Gazela, kod Sava centra, saopštilo je preduzeće "Putevi Srbije".


U istom terminu, od 16 časova, počeće radovi na autoputu iz smera Šida ka Beogradu, u dužini od 700m, ispred Beogradske arene, a leva strana autoputa biće zatvorena za saobraćaj do završteka radova.

Radovi će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obezbedjeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Iz "Puteva Srbije" apeluju na vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Od 25. jula "Gazela" zatvorena vikendom

Radovi na "Gazeli" odvijaju se prema planu

Radovi na autoputu kroz Beograd

Rekonstrukcija dela autoputa kod Gazele

Počela druga faza radova na autoputu

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pravo u gužvu, a ne obilaznicu

Izvor: Blic, 21.Jul.2010, 01:10

Većina stranih vozača gubi se po Beogradu zbog nejasne saobraćajne signalizaciji. Iako žele da zaobiđu „Gazelu“ i radove na autoputu kroz Beograd, mnogi završe u saobraćajnim gužvama, nedaleko od zone radova. Tome „kumuju“ i neprecizne mape na flajerima koje deli JP „Putevi Srbije“...

Nastavak na Blic...

Pravo u gužvu, a ne na obilaznicu

Izvor: B92, 21.Jul.2010

Većina stranih vozača gubi se po Beogradu zbog nejasne saobraćajne signalizacije. Iako žele da zaobiđu Gazelu i radove na autoputu kroz Beograd, mnogi završe u saobraćajnim gužvama, nedaleko od zone radova. Tome „kumuju" i neprecizne mape na flajerima koje deli JP „Putevi Srbije"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.