Veliki broj prijatelja na komemoraciji Bati Živojinoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki broj prijatelja na komemoraciji Bati Živojinoviću

Članovi porodice, veliki broj prijatelja i kolega Velimira Bate Živojinovića (1933-2016), okupili su se danas u Skupštini grada Beograda na komemoraciji povodom smrti legendarnog glumca.

Među prisutnima, koji su došli da se oproste od velikana srpskog i jugoslovenskog glumišta, pored porodice, prijatelja, reditelja, glumaca bili su i Ivica Dačić, Aleksandar Antić, Jadranka Joksimović, Kori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Udovički, Vanja Udovičić, Zoran Đorđević, Tanja Mišcević, Sinisa Mali, Duda Ivković , Dragan Džajić...

Velimir Bata Živojinović je odigrao najviše uloga u celom regionu, ostavivši iza sebe nezaboravne role u više od 340 filmova i TV serija, a u svetu je poznat pre svega po ulozi u filmu "Valter brani Sarajevo", koji je mega popularnost doživeo u Kini.

Živojinović je preminuo 22. maja u 83. godini, a biće sahranjen danas u 13 časova, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sahranjen Bata Živojinović

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2016

Velimir Bata Živojinović, jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. Na komemorativnom skupu u Skupštini Grada, filmski radnici oprostili su se danas od Velimira Bate Živojinovića, "glumčine, šmekera, prijatelja"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.