Tragedija Štefice Cvek: Snimila je najpoznatiju seks scenu u eks-Ju dok je krila veliku patnju

Izvor: Blic, 19.Mar.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija Štefice Cvek: Snimila je najpoznatiju seks scenu u eks-Ju dok je krila veliku patnju

I sam Bata Živojinović je rekao da je svestan da je obrukao Srbe kada je Štefici u filmu "U raljama života" obećao "k... od dva sata u cugu", a od silnih obećanja ništa nije ispunio. Šteficu je glumila Vitomira Lončar.

Vitomiri život nije bio bajka. Ona boluje od epilepsije koja joj je promenila i profesionalni put.

Epilepsija ju je pratila od kada je bila tinejdžerka, iako toga u to vreme nije bila svesna. Do razvoja njene bolesti dovele su brojne traume >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glave.

- Između 13. i 15. godine dogodilo mi se nekoliko nesrećnih slučajeva prilikom kojih sam dobila udarce u glavu. Na skijanju sam se u velikoj brzini zaletela u kuću, slomila ruke i dobila potres mozga. Za vreme predstave "Na vetru svirala" u PIK-u palo mi je na glavu gvozdeno koplje i ponovno sam dobila potres mozga. U to sam vreme u gimnaziji igrala i košarku (još se nije znalo da ću ostati niža od 160 cm!) i na Evropskom prvenstvu, gde sam igrala u ekipi IV gimnazije, za vreme utakmice dobila sam snažan udarac u glavu i - ponovno završila u bolnici. Tada su počele teške glavobolje, pretrage i lečenje, početak uzimanja terapije. Roditeji mi nisu rekli kakve lekove uzimam i koja mi je dijagnoza. Tek kad sam odrasla sam iz dokumentacije zaključila da su to bili antiepileptici. U mojoj porodici se o tome naprosto - nije razgovaralo - rekla je za portal ordinacija.hr Lončareva.

Zbog bolesti je prestala i da glumi, a njen život je nakon toga imao neverovatan obrt. Danas retko priča o sceni u kojoj joj Bata govori "Sad ću da te...", a izgleda možda čak i lepše nego ikad. Slike i ostatak njene priče pogledajte na sajtu NOIZZ.rs.
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Glumila je Šteficu Cvek u najjačoj sceni seksa, a onda je samo nestala: Borila sam se s bolešću (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017

Šteficu Cvek je u filmu "U raljama života" glumila Vitomira Lončar...U nekom trenutku ona je samo nestala sa filmske scene.. Razlog tome je teška bolest, epilepsija, sa kojom se Vitomira bori godinama...Ovo je njena priča...- Između 13. i 15. godine dogodilo mi se nekoliko nesrećnih slučajeva...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.