Skandal: Zorica Brunclik plakala zbog Aleksandre Radović, prekinuto snimanje

Izvor: Tracara.com, 04.Dec.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Zorica Brunclik plakala zbog Aleksandre Radović, prekinuto snimanje

Zorica je bila uvređena nakon reakcije Aleksandre Radović (foto: Screenshot) U sinoćnjoj emisiji Pinkove zvezde odigrala se prava drama koja se završila suzama Zorice Brunclik i njenim napuštanjem studija. A krivac za to bila je niko drugi do Aleksandra Radović. Naime, nakon što je takmičar otpevao numeru Riblje čorbe i pogrešio, žiri je izneo svoje, uglavnom pozitivne, komentare na njegovo pevanje. Zorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com <<  mu je savetovala da ne obraća pažnju na komentare drugih (konkretno Aleksandrin komentar pred drugu pesmu da ‘ne reži), na šta se Radovićka nasmejala. Zorica je zatim rekla da nema više šta da doda, spustila stolicu i promrljala je da je ‘ovo prešlo svaku granicu prostojnosti’. POGLEDAJTE: Svađa između Zorice i Aleksandre kulminirala suzama! Aleksandra je zatim dala svoj komentar na pevanje takmičara, a nakon nje i Dragana Mirković, koja je u jednom trenutku primetila da Zorica plače na spuštenoj fotelji. Tada je u studiju nastala prava drama, i Brukclikova je morala da napustila snimanje. Aleksandra je ponavljala da su ‘suze režirane’ i da je to navodno zbog nje, da bi u jednom trentku dodala da ‘tolika zloba na kraju samo kroz suze mora da izađe’. Uplakana Zorica napustila je snimanju jednom trenutku (foto: Screenshot) Zorica se nakon izvesnog vremena vratila u studio i najpre Milanu Kaliniću rekla da je ‘veoma neprofesionalan’ i da su sve članice žirija osim Aleksandre Radović na njegovom tapetu, te da prema njoj, Dari Bubamari i Dragani vrši ‘verbalno nasije’, Zatim je dodala da očekuje od Aleksandre da joj se izvini. Ceo snimak pogledajte u nastavku.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

OVO SE NE MOŽE OPISATI REČIMA! Prštale uvrede, nikad viđeni haos u “Pinkovim zvezdama”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016

Zorica Brunclik i Milan Kalinić uputili su jedno drugom niz reči nakon kojih je veliko pitanje da li će njih dvoje moći zajedno da sarađuju na istoj emisiji, tačnije u "Pinkovim zvezdama"...Do žestoke rasprave došlo je nakon što je Zorica spustila svoju fotelju nakon što se Aleksandra Radović...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.