Srbin pretučen pa uhapšen na prelazu Končulj

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin pretučen pa uhapšen na prelazu Končulj

Kosovski policajci su prebili pa uhapsili sedamdesetogodišnjeg Vojislava Todorovića iz Gnjilana, pošto su najpre maltretirali njegovu suprugu na administrativnom prelazu Končulj.
Kosovska policija je maltretirala Todorovićevu suprugu, da bi potom pretukla i uhapsila Vojislava Todorovića, navodi se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.

Porodica Todorović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedna je od retkih srpskih porodica koja živi u samom Gnjilanu.
Đurić ocenjuje da je to novi primer permanentnog pritiska na Srbe i šovinističkog odnosa privremenih institucija prema srpskom narodu i još jedan je dokaz da je cilj Prištine etnički čista teritorija Kosova i Metohije.
"Najoštrije osuđujem ovakvo necivilizacijsko i divljačko ponašanje i pozivam predstavnike međunarodne zajednice u južnoj pokrajini da konačno reaguju i stanu na put takvim izlivima mržnje prema pripadnicima srpske zajednice i hapšenjima isključivo na osnovu etničke pripadnosti", poručio je Đurić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić o hapšenju na Končulju: Novi primer šovinističkog odnosa Prištine prema Srbima

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2019

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić osudio je večeras "prebijanje" i hapšenje 70-godišnjeg Vojislаvа Todorovićа iz Gnjilаnа nа аdministrаtivnom prelаzu Končulj, ocenjujući da je u pitanju "novi eklаtаntаn primer permаnentnog pritiskа nа Srbe i šovinističkog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pretučen Srbin iz Gnjilana, maltretirali mu i ženu!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019

Kosovski policajci su prebili pa uhapsili 70-godišnjeg Vojislava Todorovića iz Gnjilana, pošto su najpre maltretirali njegovu suprugu na administrativnom prelazu Končulj...Kosovska policija je maltretirala Todorovićevu suprugu, da bi potom pretukla i uhapsila Vojislava Todorovića, navodi se u saopštenju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.