Dijana Hrkalović nije više državni sekretar MUP-a

Izvor: RTS, 29.Maj.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Hrkalović nije više državni sekretar MUP-a

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović od sutra više neće obavljati tu funkciju u MUP-u, zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je Dijani Hrkalović na njenoj ogromnoj posvećenosti na unapređenju rada Ministarstva unutrašnjih poslova i poželeo joj puno uspeha u narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << periodu, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu, saopštio je MUP.
Stefanović je istakao da je u prethodnih pet godina Dijana Hrkalović pružila veliki doprinos reformi Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i u borbi protiv kriminala i korupcije, što potvrđuju rezultati koje MUP postiže.
Dijana Hrkalović je u Ministarstvo unutrašnjih poslova došla aprila 2014. godine na mesto zamenika šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova, odakle je 2015. godine prešla u Upravu kriminalističke policije na mesto sekretara UKP-a.
Za državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova izabrana je 20. jula 2017. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijana Hrkalović napušta mesto državne sekretarke MUP

Izvor: Danas, 29.Maj.2019

Državna sekretrka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović od sutra više neće obavljati ovu funkciju, saopšteno je iz MUP-a navodeći da je razlog “preuzimanje drugih obaveza”. Članak Dijana Hrkalović napušta mesto državne sekretarke MUP se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Dijana Hrkalović od sutra neće obavljati funkciju državnog sekretara MUP-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2019

Držаvni sekretаr Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа (MUP) Srbije Dijаnа Hrkаlović od sutrа više neće obаvljаti tu funkciju u MUP-u zbog drugih obаvezа koje će preuzeti u nаrednom periodu, saopšteno je iz tog resora...Ministаr unutrаšnjih poslovа Nebojšа Stefаnović zаhvаlio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dijana Hrkalović odlazi sa mesta državnog sekretara MUP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2019

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović od sutra više neće obavljati ovu funkciju u MUP-u, zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu...Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović zahvalio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dijana Hrkalović napušta funkciju državnog sekretara MUP-a

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2019

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović od četvrtka više neće obavljati ovu funkciju u MUP-u, zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović...

Nastavak na Večernje novosti...

Stefanović u poseti centru Sektora za materijalno-finansijske poslove MUP-a

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je MUP u prethodnih pet godina značajno investirao u jačanje sopstvenih kapaciteta i time postigao značajne uštede Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je MUP u prethodnih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.