Vučić na Kosmetu

Izvor: RTS, 12.Maj.2013, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na Kosmetu

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra na Kosovu i Metohiji gde će razgovarati sa Srbima i njihovim političkim predstavnicima o briselskom sporazumu.

Vicepremijer Aleksandar Vučić sutra će na Kosmetu razgovarati sa Srbima i njihovim političkim predstavnicima o sporazumu iz Brisela.

Vučić je ranije istakao da je pregovarački tim učinio sve što je mogao i da je to najbolje za Srbiju.

"Ako neki ljudi to doživljavaju na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugi način pokušaću da im objasnim i da ih uverim u to da mi možda bolje vidimo i ukažemo na sve činjenice, objasnimo i damo odgovore na sva pitanja", rekao je Vučić.

Kako je objasnio, trudiće se da objasni da je Srbija dala i učinila najbolje što je mogla i da svom narodu želi sve najbolje.

"Ali istovremeno ćemo se ponašati u skladu sa interesima nekih budućih generacija, brinućemo o reformama i moderenizaciji", naveo je prvi potpredsednik Vlade.

Premijer Ivica Dačić i Aleksandar Vučić prethodnih dana razgovarali su u Beogradu sa predstavnicima Srba sa severa Kosova i Metohije, kao i sa načelnicima svih okruga južne srpske pokrajine o implementaciji sporazuma iz Brisela, a Vučić će posetiti Kosmet u cilju postizanja dogovora o sprovođenju tog sporazuma.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na Kosmetu

Izvor: RTS, 12.Maj.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u Leposaviću razgovara sa predstavnicima četiri opštine sa severa Kosmeta. Cilj Vučićeve posete jeste postizanje dogovora o sprovođenju tog sporazuma...11.46 - Posle liturgije u Hramu svetog Vasilija Ostroškog, Vučić razgovara sa predstavnicima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.