Povećanjem grudi do samopuzdanja

Izvor: Objava, 16.Apr.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećanjem grudi do samopuzdanja

Sanjate o tome da Vam na plaži kupaći kostim savršeno stoji, samopuzdanje Vam se stalno ljulja zbog Vašeg nezadovoljstva samim sobom i toga što su Vam grudi nedovoljno velike? Dobro rešenje može biti povećanje grudi. Ono što su iskustva žena pokazala, nakon povećanja grudi jeste veće samopouzdanje, pozitivnije gledanje na život i življenje života punim plućima. Svako životno iskustvo sa sobom nosi određeni trag. Unutrašnje zadovoljstvo samim sobom je teško, zato treba razumeti sebe i svoje želje. Povećanje grudi se najčešće vrši uradnjom silikonskih implanta ali i sve popularnijom prirodnom metodom povećanja grudi pomoću sopstvene masti.



Jako je važno da se pre same operacije obeleže linije na telu, kako tokom operacije ne bi došlo do neke greške. Važan je i intervju sa pacijentom kako bi se odredila veličina i obilk implatanta, i to sve zavisi od želja pacijenta i same anatomije grudnog koša i visine pacijenta. Svi ovi parametri se pre same intervencije imaju u vidu i donosi se odluka oko izbora oblika implatanta. Pacijent se takođe i fotografiše pre same interencije. Nekada se javljaju male neprijatnosti nakon operacije grudi odnosno nakon ugranje silikona.

Nakon desetak dana nakon ugradnje silikona skidaju se zavoji i vraćate se svojim svakodnevnim aktivnostima bez većih poteškoća. Konačno ostvarenje svih snova i želja je moguće. Dva meseca nakon operacije su najbitnija za postoperativni tok. Preporuka je da se medicnski grudnjak nosi tih dva meseca nakon operacije, jako je udoban tako da ne stvara nikakve poteškoće za pacijenta. Takođe, preporuka je da se izbagavaju sportske aktivnosti, saune, bazeni, odlazak na more, podizanje težeg tereta. Prvih šest meseci potrebno je i masirati grudi odozgo prema dole posebnom kremom koju dobijete od svog plastičnog hirurga.

Cilj povećanja grudi jeste da se pacijent oseća lepše i prijatnije u svom telu. Bitno je osećati se dobro i raširti ruke svakoj promeni koja dođe. Pored stručnosti, ljubaznosti bitno je izgraditi i poverenje između pacijenta i hirurga koji radi hirurški zahvat povećanja grudi.
Dostupnost silikonskih implanta
Povećanje grudi je jedan od najčešćih estetskih hiruških zahvata i on je nekad bio samo rezervisan za poznate ličnosti, danas je to san i slučaj i kod sasvim običnih žena da bi izgledale lepše, poželjnije izazovnije. Sa povećanjem grudi raste samouverenost, ali je važno da se u tome bude umeren. Samopouzdanje se kod žena nakon ugradnje implatanta vraća, i sve im lepše i bolje stoji. Poželjno je da se nakon same ugradnje zadrži prirodnost i umerenost.

Da se ne bi ušlo u psihološku problematiku oko nedovljno sigurnosti oko fizičkog izgleda, hiruruška intervenicija povećanja grudi je sasvim opravdana. Potreba da se izgled dovede do savršenstva nije novina današnjice. Plastična hirurgija danas više nije tabu tema, zato ovoj temi treba prići bez predrasuda i osuda. Svako ima mogućnost da svoje telo dovode u izgled kako želi. Za intervenciju uvećanja grudi nisu potrebna velika odricanja, već malo strpljenja, istrajnosti i finasijskog izdvajanja. Postoje razni načini povećanja grudi, na vama je da odlučite koji je najbolji za vas u smislu finansjia, privremenog odricanja fizičkih aktivnosti ili ishrane.

Rezulati su vidljivi nakon par nedelja od zahvata. Stručnost plasičnih hirurga u Srbiji je na visokom svetskom nivou, njihova stručnost i znanje se retko kada dovode u pitanje. Poželite iskrenu dobro došlicu u orman korsetima, tesnim haljinama i bluzama nakon povećanja grudi.