(FOTO) Nemanja Pajić: Glamurozna proslava 35. rođendana!

Izvor: Press, 31.Jan.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Nemanja Pajić: Glamurozna proslava 35. rođendana!

Slavlje, koje je potrajalo do ranih jutarnjih časova ispraćeno je uz veliki vatromet, i tortu na tri sprata uz predivan glas hrvatske pop pevacice Martine Vrbos ali i svirku trenutno najpopularnijeg Fantastiko benda!
Uz obilje hrane, šampanjac, kao i dekoraciju koja je korišćena i na venčanju Kim Kardašijan, slavljenik je goste dočekivao na samom ulazu u lokal, a među zvanicama našle su se i brojne javne ličnosti!
Među prvima rođendanske čestitke uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su folk diva Seka Aleskić i njen suprug Veljko Piljikić, Marija Kilibarda, Marina Kotevski i Kristina Radenković, mankenka Ceca Šarić kao i Snežana Dakić koja se pojavila u tigrastoj kombinaciji.
Svoje vitke linije posle porođaja prošetale su Ana Pendić i Nikolina Kovač koja je blistala u crnoj dugoj haljini, dok se njen suprug Saša Kapor pojavio u crnom smokingu. Partiju je prisustvovala i poznata slikarka i voditeljka Biljana Willimon koju retko možemo videti na ovakvim slavljima, kao i glumac Dragan Marinković Maca, kreatorka Suzana Perić i proslavljeni rukometaš Neđa Jovanović.
Za dobru atmosferu pobrinuli su se i Ivana Bojanović, Ćemo, Darija Stanojević, Sanja Maletić i Dara Bubamara, dok su svi pali u trans, kada je evrovizijska pobednica Marija Šerifovic otpevala pesmu "Ne dam bolu".
Pored Seke, koja se pojavila u izazovnoj crnoj haljini sa kapuljačom, veliku pažnju privukla je i Sandra Obradović koja je pokazala grudi u beloj seksi haljini.
Dojučerašnja učesnica Farme Romana Panić otpevala je nekoliko pesama, kao i Milan Dinčić Dinča! Atmosferu do usijanja dovela je Milica Pavlović!
U društvu poznatog Frizera Mister X-a uživala je voditeljka Grand Šoua Dragana Katić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okupio estradu: Nemanja Pajić proslavio 35. rođendan

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2014

Urednik “Naših Novina”, bivši učesnik “Prvog Kuvara Srbije” i strogi član žirija “Zvezda Granda”, Nemanja Pajić, proslavio je sinoć u luksuznom restoranu “Promenada” u beton hali svoj 35. rođendan! Slavlje, koje je potrajalo do ranih jutarnji časova ispraćeno je uz veliki vatromet,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.