Zrenjaninci pomažu sedmočlanoj porodici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjaninci pomažu sedmočlanoj porodici

Grad Zrenjanin preuzeo je inicijativu da u saradnji sa zrenjaninskim građevincima obnovi kuću sedmočlanoj porodici Stojković koju je izgorela u požaru.

To je, kako je danas saopšteno iz kabineta gradonačelnika, odlučeno na sastanku gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića sa načelnikom odeljenja Gradske uprave Goranom Kravarušićem i predsednikom Saveta mesne zajednice "Gradnulica" Sinišom Vukićem, na čijoj se teritoriji nalazi kuća te porodice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Porodica Stojković - samohrana majka Gordana sa četvoro dece, njen otac Velimir i brat Goran - ostala je bez doma u sredu popodne, kada je požar zahvatio njihovu kuću u Grobljanskoj ulici u Zrenjaninu.

Uprkos intervenciji vatrogasaca, u požaru im je uništena gotovo sva imovina i sada se nalaze u privremenom smeštaju.

Zahvaljujući humanosti Zrenjaninaca, porodici je obezbeđena hrana, odeća, obuća i nastavljeno je prikupljanje pomoći.

Pomoć je stigla i iz kompanije "Drekslmajer" u kojoj radi Gordanin brat, kao i zrenjaninskog restorana "Banatska kuća" koji je obezbedio obroke porodici za narednih mesec dana.

Podršku je najavila i kompanija "Dijamant" i zaposleni u toj fabrici ulja, a Zrenjaninci nastavljaju da kroz humanitarne akcije i preko društvenih mreža prikupljaju pomoć.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.