Zrenjanin: Uhapšen policijski službenik, opljačkao trafike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 13:29

Zrenjanin: Uhapšen policijski službenik, opljačkao trafike

Policija u Zrenjaninu uhapsila je policijskog službenika F. S. (1998) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac, a od radnice jedne trafike pokušao da uzme novac.

Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila.

On se sumnjiči da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijski službenik uz pretnju pištoljem pljačkao trafike po Zrenjaninu

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2020

Policija u Zrenjaninu uhapsila je policijskog službenika F. S. (22) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac, a od radnice jedne trafike pokušao da uzme novac...Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila...On se sumnjiči da je izvršio razbojništvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.