Zrenjanin: Sledeće nedelje paketi pomoći za penzionere sa primanjima ispod 30 hiljada dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Sledeće nedelje paketi pomoći za penzionere sa primanjima ispod 30 hiljada dinara

Gradska uprava Zrenjanin obaveštava sve sugrađane penzionere koji imaju primanja manja od 30 hiljada dinara mesečno, da će isporuka paketa pomoći u osnovnim namirnicama početi sledeće nedelje, objavljeno je na sajtu Grada.

Zbog velikog broja poziva i interesovanja za tu vrstu pomoći, Gradska uprava moli sugrađane koji spadaju u navedenu kategoriju da budu strpljivi i imaju razumevanja, jer Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zrenjanin koordinira veći broj aktivnosti sa ciljem pružanja svakodnevne pomoći ljudima kojima nije dozvoljen izlazak iz domova i na njima je angažovano više stotina volontera.

Kako je navedeno, gradonačelnik Čedomir Janjić, najavio je da Grad Zrenjanin priprema pomoć za najugroženije penzionere, obezbeđena su sredstva za tu namenu i u toku su tehničke pripreme za realizaciju tog posla. Paketi će biti isporučeni na kućne adrese penzionera, a dostavljaće ih volonteri Grada Zrenjanina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.