Zrenjanin: Seku led u jezeru zbog plivanja za časni krst

Izvor: Beta, 18.Jan.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Seku led u jezeru zbog plivanja za časni krst

Za plivanje za časni krst, na jezeru u centru Zrenjanina, sutra na Bogojavljanje prijavljen je rekordan broj učesnika, njih 37.Na tom jezeru danas je organizovano sečenje i uklanjanje leda, a kako je ranije najavljeno, trasu će obezbedjivati ronioci i spasioci.Plivanje za časni krst organizuje se deveti put u Zrenjaninu a  prošle godine učestvovao je najveći broj plivača, njih 24.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Plivanje za časni krst će se u Prokuplju obaviti u BOLNIČKOM BAZENU

Izvor: Blic, 18.Jan.2017

Plivanje za časni krst, manifestacija koja se četvrtu godinu za redom organizuje povodom pravoslavnog praznika Bogojavljanje, sutra će biti  organizovano u zatvorenom bazenu prokupačke bolnice...Crkvena opština koja organizuje događaj koji je predhodnih godina privlačio pažnju Prkupčana, odustala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.