Zrenjanin: Sahranjen ubijeni policajac

Izvor: S media, 21.Jul.2011, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Sahranjen ubijeni policajac

U Zrenjaninu je Dan žalosti zbog ubistva policajca Aleksandra Rkmana, koji je sahranjen danas u Melencima.

Gradsko veće u Zrenjaninu proglasilo je današnji dan za Dan žalosti zbog ubistva policajca Aleksandra Rkmana (31), koji je sahranjen danas u Melencima.

Policajca je hicem iz pištolja juče ubio Goran Petrović (30) na spratu kuće u Zrenjaninu, prilikom pretresa koji je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da izvrši policije na osnovu naloga istražnog sudije.

Zrenjanin: Udavio suprugu "golim" rukama

Protiv advokata podignuta optužnica za ubistvo supruge

U jučerašnjem vatrenom obračunu sa policijom, Petrović je pucnjem iz pištolja ranio i policajca Ivana Radina (26), koji se posle ukazane pomoći uspešno oporavlja u zrenjaninskoj bolnici i nije u životnoj opasnosti.

Petrović, višestruki izvršilac krivičnih dela, podlegao je ranama koje je zadobio u sukobu sa policijom, a ranjen je njegov otac Dragan, koji se posle lekarske intervencije u bolnici oporavlja kod kuće.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.