Zrenjanin: Obeležavanje pola veka kultnog stripa Zagor

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Obeležavanje pola veka kultnog stripa "Zagor"

Događajem "Zagor iz našeg sokaka" u petak, 29. juna, održaće se niz događaja povodom pola veka od izlaska prvog broja poznatog stripa "Zagor".

Događaj organizuju Gradska biblioteka "Žarko Zrenjanin" i Narodni muzej u Zrenjanin, gde će se održati i programi tog dana.

Prvi događaj je "Live art" radionica, koju će voditi strip crtač iz Sombora Miodrag Ivanović Mikica. Nakon toga će se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin otvoriti izložba crteža strip autora iz nekadašnje Jugoslavije.

Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju panel diskusiji na kojoj učestvuju Bane Kerac, Aleksandar Đukanović, Zoran Stefanović, Dušan Mladenović i Nikola Dragomirović.

Radionica počinje u 16.30 časova, otvaranje izložbe je u 18 časova, a sat vremena kasnije počinje diskusija u Gradskoj narodnoj biblioteci.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.