Zrenjanin: Nova hladnjača u aprilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Nova hladnjača u aprilu

Zbog problema sa odnošenjem leševa životinja zrenjaninsko JKP Čistoća i zelenilo raspisalo je pre pet dana tender za javnu nabavku rashladne komore za smeštaj sporednih proizvoda životinjskog porekla.

Prema rečima Načelnika odeljenja komunalne policije, inspekcijsko-nadzornih poslova i vanrednih situacija u Gradskoj upravi Zrenjanina Igora Virijevića, novom hladnjačom rešiće se problem građana sa odnošenjem životinjskog otpada, koji je stajao i po nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana u dvorištima.

"Pre svega će pomoći stočarima, koji su imali strašnih problema. Nova hladnjača će imati kapacitet od deset tona, a u vanrednim uslovima moći će da primi i do 20 tona otpadnog materijala", rekao je za RTV Virijević.

On je dodao da je u Čistoći dobio uveravanje da će hladnjača biti postavljena u aprilu. Kako je rekao, u proces se uključilo i resorno ministarstvo, koje je dalo preporuke i savete o uslovima koje je trebalo ispuniti.

Virijević je ocenio da će nova hladnjača doprineti i efikasnijem radu lokalne službe Zoohigijene.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.