Zrenjanin: Napao policajca

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Napao policajca

Zrenjanin -- Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv Branislava N. (35) iz Zrenjanina, zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Prema navodima iz optužnog predloga, Branislav N. je to krivično telo počinio u svom stanu, 31. januara ove godine, pod dejstvom alkohola i opijata, kada je nožem napao policajca D.Z., koji je, sa kolegom M.D., došao u interventnoj patroli, na osnovu prijave za nasilje u porodici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Posle pogrdnih reči, upućenih patroli, Branislav N. je uzeo nož na preklapanje, kojim je nasrnuo na policajca D.Z. i naneo mu laku telesnu povredu.

Policajac je uspeo da uhvati napadača za podlakticu desne ruke, da mu otme nož i i da ga, s drugim članom patrole, službenim vozilom odveze u prostorije zrenjaninske policije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.