Izvor: CrnaHronika.rs, 30.Maj.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Iskasapio ženu

Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv advokata Branislava Kenjića (49) zbog sumnje da je ubio suprugu Jasminu.Kenjiću se na teret stavlja da je 4. februara ove godine, na svirep način, ubio tridesetsedmogodišnju Jasminu, tako što joj je nožem zadao veći broj uboda po licu, vratu i grudima. Usled toga, došlo je do spoljašnjeg i unutrašnjeg krvarenja, pa je nesrećna žena izdahnula na licu mesta.Slučaj je šokirao rodbinu, prijatelje i komšije bračnog para. Niko nije mogao da poveruje da je Branislav bio spreman da digne ruku na suprugu. Zločin se dogodio u porodičnoj kući, u Štrosmajerovoj ulici 37. Iskasapljeno telo Jasmine nađeno je pre podne oko 10 časova. Zatečena je sa nožem zarivenim u srce, a kraj leša nalazio se još jedan nož sa polomljenim sečivom. U sobi u kojoj je bila pokojnica primećene su i dve šoljice za kafu, pa se pretpostavlja da su Jasmina i Branislav, pre tragedije, sedeli i razgovarali. Kako se pričalo, Jasmina je nekoliko dana pre tragedije napustila muža i odselila se sa decom. Navodno je Branislav često pokazivao znake ljubomore.
Odmah posle zločina njemu se izgubio svaki trag. Pronađen je i uhapšen u jednom hotelu na Palama i isporučen Srbiji. Jasmina, po zanimanju diplomirana pravnica, Branislava je upoznala dok je radila kao pripravnica u sudu. Iza nje je ostalo dvoje maloletne dece.
Povezane vesti:
Žena izbodena 35 puta?
Ilustracija, Izvor: novosti.rs
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.