Zrenjanin: Građani Vodovodu duguju 260 miliona

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Građani Vodovodu duguju 260 miliona

Građani Zrenjanina i okolnih mesta duguju javnom komunalnom preduzeću Vodovod i kanalizacija za usluge dopremanja vode i odvođenja otpadnih voda oko 260 miliona dinara.

Iz tog preduzeća danas je saopšteno da su zbog velikih dugovanja prinuđeni da građanima upute opomene da izmire svoja dugovanja ili deo obaveza i zatim potpišu reprogram za ostatak duga, jer će, kako su naveli, u protivnom biti isključeni sa vodovodne mreže.

Siniša Gajin iz Službe informisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u tom preduzeću naveo je da je od sredine novembra podeljeno oko 9.000 opomena korisnicima u gradu i naseljenim mestima, a da od danas počinje podela drugog i poslednjeg poziva korisnicima da izmire svoje zaostale obaveze.

Do sada je sa korisnicima potpisano oko 900 reprograma duga.

- Nama nije cilj da bilo koga isključimo sa vodovodne mreže, već da želimo da postignemo dogovor sa korisnicima koji će odgovarati i preduzeću i samom korisniku - naveo je Gajin.

Na listu korisnika za isključenje, bez novih upozorenja, biće stavljeni oni koji ne izmire svoja dugovanja ili ne potpišu reprogram, tridesetog dana od dobijanja poslednjeg poziva, a svi koji budu isključeni sa mreže moraće najpre da izmire dugovanja u potpunosti, ali i da plate troškove ponovnog uključenja.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.