Zrenjanin: Frontmen Partibrejkersa protiv splavova

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Frontmen Partibrejkersa protiv splavova

Više od 3.000 građana Zrenjanina potpisalo je peticiju protiv postavljanja splavova u centru grada, a jedan od glavnih boraca protiv ove ideje je frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane.

- Učestvujem u akciji protiv splavova jer živim ovde, a splav planiraju da postave nedaleko od moje kuće. Sama ideja nije normalna, a kamoli njeno izvršenje, ali vlasnik splava je u kumovsko-burazerskim odnosima s glavnim čovekom iz SPS, tako da te sulude ideje hoće da sprovode iza leđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << građana. Ako se napravi taj spav, Zrenjanin će postati pakao jer to donosi velike i male nužde, bacanje opušaka, praznih kutija od cigareta, maloletnu prostituciju, a sve će direktno ugroziti narod koji ovde živi. Dakle, kvalitet našeg života će rapidno opasti, zato se borimo protiv splava - rekao je frontmen Partibrejkersa.

Među onima koji se bore protiv diskoteke na vodi je i stanarka Zorica Radišić. - U ovom slučaju se pravna struka mnogo obrukala jer kafedžija nema pravni osnov da postavi splav. Međutim, nije naš neprijatelj kafedžija, nego oni koji mu omogućavaju da se tako ponaša - kaže Radišićeva. I stanarka Milena Vukov ističe da su u blizini jezera vrtići i školske ustanove, i da je u najmanju ruku neukusno da tu nikne i diskoteka.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.