Zrenjanin: Besplatna obuka za programere i Linux administratore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Besplatna obuka za programere i Linux administratore

Grad Zrenjanin, u partnerstvu sa Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj Banat i Tehničkim fakultetom "Mihajlo Pupin", uputio je poziv nezaposlenim mladim osobama da se prijave za besplatnu obuku za programere i Linux administratore. Rok za prijavu je 17. jun.

Pravo učešća imaju nezaposlena lica sa teritorije grada Zrenjanina, uključujući i naseljena mesta. Prednost pri rangiranju imaće kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i kandidatkinje do 30 godina starosti.

Za obuku programera prednost će imati osobe koje imaju iskustvo u objektno orijentisanom programiranju, dok će prioritet kod izbora kandidata i kandidatkinja za obuku za Linux administratora imati osobe sa iskustvom u administraciji operativnih sistema.

Obuke se organizuju u okviru projekta ''IT rešenje za zaposlenje'', a za potrebe kompanija Levi 9 Global Sourcing i Vega IT Sourcing. Po završetku programa svi kandidati će biti testirani od strane ove dve kompanije i oni koji uspešno prođu test dobiće priliku da za zaposlenje.

Sve obuke počinju krajem juna i realizovaće se u Zrenjaninu. Eventualni putni troškovi padaju na teret kandidata.

Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji, načinu prijave, kao i prijavni formular, mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji grada Zrenjaninu.

Projekat „IT rešenje za zaposlenje" finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Besplatna obuka za programere i Linux administratore

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2016

Grad Zrenjanin, u partnerstvu sa Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj Banat i Tehničkim fakultetom "Mihajlo Pupin", uputio je poziv nezaposlenim mladim osobama da se prijave za besplatnu obuku za programere i Linux administratore...Rok za prijavu je 17. jun...Pravo učešća imaju nezaposlena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.