Želja protiv Proletera želi nastavak pobedničke serije

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Želja" protiv Proletera želi nastavak pobedničke serije

Poslednji meč 12. kola ARKUS lige odigraće niški Železničar koji će večeras u sali Osnovne škole "Dušan Radović" ugostiti zrenjaninski Proleter, ekipu od koje je na startu sezone izgubio (29:27). Nišlije žele da nastave dobru seriju pošto su na poslednjih pet prvenstvenih utakmica, od mogućih 10, osvojili 9 bodova.

Eventualni trijumf nad Banaćanima, koji ove sezone nisu osvojili ni bod na gostovanjima, značio bi povratak na treću poziciju gde >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je trenutno leskovačka Dubočica koja ima meč više.

Nekadašnji vicešampion Evrope Proleter u svojim redovima ima nekadašnje reprezentativce i internacionalce Momira Rnića i Uroša Elezovića, ali igraće bez prvog trenera Ljubomira Obradovića, koji je sa ženskom reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Sa druge strane, strateg Nišlija Đorđe Teodorović ističe da Železničar želi da nastavi sa pobedama na svom terenu gde ove sezone nije izgubio bodove.

Ovom utakmicom počinjemo drugu polovinu ovog dela lige i želimo da nastavimo baš tamo gde smo stali na kraju prve. Ušli smo u seriju dobrih igara i rezultata, ekipa bukvalno raste iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu i hoćemo da zadržimo taj trend i protiv Proletera. Zrenjaninci su veoma iskusna ekipa, sastavljena od nekoliko igrača sa prebogatim iskustvom u nacionalnom timu i nekim od najjačih liga Evrope, ali kada igramo u Nišu, mi protiv svakog rivala idemo na pobedu - kaže Teodorović.

Zbog povrede, kažu u niškom klubu, neizvesno je da li će večeras zaigrati Marko Milosavljević.

Utakmica počinje u 19 sati u sali Osnovne škole "Dušan Radović" u Duvaništu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Železničar nastavio sa pobedama, pao i Proleter

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2019

Četvrtu pobedu u nizu u ARKUS ligi rukometaši niškog Železničara upisali su u prvom kolu drugog dela takmičenja, pošto su na svom terenu savladali zrenjaninski Proleter (36:28) i tako se revanširali za poraz na startu sezone. Nišlije su pokazale ubedljivu igru, a sa 368 datih golova imaju ubedljivo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.