Železničar porazom započeo prvenstvo - Proleter odneo bodove iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2021, 10:54

Železničar porazom započeo prvenstvo - Proleter odneo bodove iz Niša

Nisu uspeli rukometaši niškog Železničara da pobedom započnu takmičarsku sezonu u Arkus ligi, pošto su na svom parketu poraženi od ekipe Proletera iz Zrenjanina rezultatom 32:26 (17:12).

Nakon dva poraza u Litvaniji u okviru EHF Kupa, mlada ekipa iz Niša nije uspela da se suprotsavi ekipi Proletera koja je za razliku od Železničara u svom sastavu ima par iskusnijih igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Držali su izabranici Miroslava Đorđevića priključak do 18. minuta kada je na semaforu stajalo 9:9. Od tog trenutka, gosti do odlaska na odmor uspevaju da raznovrsnom igrom u napadu dođu do čak pet golova prednosti (17:12).

Kako je završeno prvo, tako je nastavljeno i drugo pouvreme. Ekipa Momira Rnića koristila je neiskustvo Nišlija i rutinski je uvećavala prednost. Imali su gosti u par navrata i prednost od 8 golova, a jakom odbranom nisu dozvoljavali domaćinu da se približi i ozbiljnije zapreti (32:26).

Utakmica je obilovala sedmercima i isključenjima, a leskovački sudijski par imao je dosta posla. Čak su i treneri obe ekipe u razmaku od samo jednog minuta zaradili žute kartone.

Ekipa Železničara u sledećem kolu gostovaće beogradskom Partizanu koji je juče rutinski nadigrao ekipu Mokre Gore. U okviru grupe B u subotu Dubočica je slavila protiv Spartaka, dok je Rudar na svom terenu savladao Šamot.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.