Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren nelegalni dom za stare u Zrenjaninu, korisnici raseljeni

Nelegalni dom za stare u Zrenjaninu, u Ulici Janka Veselinovića, zatvoren je danas, a korisnici su iseljeni, saopštio je Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

Kako se navodi, u tom domu za stare inspektori socijalne zaštite Sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost poslova su danas u saradnji sa Centrom za socijalni rad Zrenjanina i inspektorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Policijske uprave našli 16 korisnika.

Zatečeni korisnici su zbrinuti, najveći broj ih je smešten u Gerontološki centar Zrenjanin, dok je jedan korisnik smešten u registrovan privatni dom.

Jednog korisnika je preuzeo srodnik, a rođaci ostalih korisnika su obavešteni.

Vlasnici nelegalnog doma za stare biće izdata zabrana rada i pokrenuti postupci, iako je ranije protiv iste vlasnice već podnošeno više prekršajnih i krivičnih prijava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.