Zašto ćuti Stručni savet?

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto ćuti Stručni savet?

Još uvek ne znamo ko će da predstavlja Srbiju na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u danskom Herningu (12 – 15. decembar), iako su do početka takmičenja ostale samo dve nedelje.
(FOTO: N. Negovanović)
Stručni savet Plivačkog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Slobodanom Bokanićem postavio je odavno norme za kontinentalni šampionat. Pre tri nedelje objavljen je i spisak od 14 potencijalnih kandidata. Rečeno je u Plivačkom savezu Srbije da će konačna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << lista učesnika biti poznata posle Srbija gran prija, koji je održan u Zrenjaninu od 7. do 10. novembra. To je bio poslednji rok za isplivavanje postavljenih standarda.
Prošlo je 17 dana, a spiska još uvek nema. Možda je plivačima rečeno ko ide u Dansku. Međutim, ne vidimo razlog zašto to nije javno objavljeno. Ostavljen je prostor za nagađanja i pitanja. Da li će možda putovati neko ko ne ispunjava uslove? Ili da li će otpasti neko ko je isplivao normu?
Znaju se norme, zna se ko ih je isplivao. Čini se da nema nepoznatih. Javnost je odavno trebala da zna ko će u Herningu nositi kapicu sa srpskim grbom. Zašto ne zna, odgovoran je isključivo Stručni savet. Ćutali su ljudi iz ovog tela posle Srbija gran prija. Ćute i danas. Nastavljaju sebi da urušavaju autoritet. Na malim stvarima.
Spisak reprezentativaca za Evropsko prvenstvo je i dalje misterija. Dokle, ne znamo. Zahvaljujući Stručnom savetu sve se zna, a ustvari ništa se ne zna.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.