Za ubistvo supruge, advokatu Kenjiću 35 godina zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo supruge, advokatu Kenjiću 35 godina zatvora

ZRENJANIN -

Advokat Branislav Kenjić osuđen je danas u Višem sudu u Zrenjaninu na 35 godina zatvora zbog ubistva supruge Jasmine, rekla je Tanjugu portparol tog suda Branislava Golijanin.

Glavni pretres, kao i današnje izricanje presude, bili su zatvoreni za javnost.

Tužilac Višeg suda Branislav Tatić tražio je maksimalnu zakonsku kaznu od 40 godina, ali je sudsko veće, kojim je predsedavao Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Paripović, odredilo 35 godina zatvora za krivično telo teško ubistvo.

Kenjić ( 50)je osuđen zbog ubistva supruge Jasmine (37), počinjenog na svirep način, sa 49 uboda nožem, 4. februara 2011. godine u porodičnoj kući, u Štrosmajerovoj ulici u Zrenjaninu

Posle izricanja presude, rodbina ubijene Jasmine najavila je da će uložiti žalbu na presudu i tražiti maksimalnu zakonsku kaznu.

Tužilac je to ubistvo okvalifikovao kao svirepo, jer je žrtvi nož bio zaboden u srce, a pored beživotnog tela nađen je još jedan nož sa polomljenim sečivom.

Posle ubistva, Kenjić je automobilom pobegao iz Zrenjanina, ali je tri dana kasnije uhapšen u hotelskoj sobi u Sarajevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokatu 35 godina robije zbog ubistva žene

Izvor: Mondo, 05.Apr.2012

Advokat Branislav Kenjić osuđen je danas u Višem sudu u Zrenjaninu na 35 godina zatvora zbog ubistva supruge Jasmine, rekla je Tanjugu portparol tog suda Branislava Golijanin.

Nastavak na Mondo...

35 godina zatvora za ubistvo žene

Izvor: B92, 05.Apr.2012

Zrenjanin -- Advokat Branislav Kenjić osuđen je u Višem sudu u Zrenjaninu na 35 godina zatvora zbog ubistva supruge Jasmine, rekla je portparolka suda Branislava Golijanin...Glavni pretres, kao i današnje izricanje presude, bili su zatvoreni za javnost...Tužilac Višeg suda Branislav Tatić tražio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.