ZR: Polupana stakla na izlozima i kućama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Polupana stakla na izlozima i kućama

U Zrenjaninu su polupana stakala na nekoliko lokala, privatnih kuća i ulazu u Privrednu komoru, a policija je danas privela jednu osobu zbog sumnje da je to uradila. 

"Privedena je jedna osoba zbog sumnje da je na više objekata polomila stakla", rekla je Tanjugu portparol zrenjaninske policije Valerija Čanji.

Ona je navela i da još nije poznato zašto je došlo do lomljenja stakla i da je rad na rasvetljavanju slučaja u toku.

Najmanje deset stakala polomljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u centru Zrenjanina, a u policiji su danas novinarima potvrdili da je nekoliko vlasnika lokala prijavilo štetu i da je u toku utvrđivanje činjenica o ovom događaju.

Tokom protekle noći polomljena su stakla na lokalima i privatnim kućama, ali i na ulazu u Regionalnu privrednu komoru Zrenjanin.

Visina materijalne štete nije poznata jer se, kako je navela policijia pojedini objekti na kojima su stakla polupana ne koriste, pa vlasnici još nemaju saznanja o tome.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.