ZR: Bolnici 20 računara od Unikredit banke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Bolnici 20 računara od Unikredit banke

Opšta bolnica "Dr Đorđe Joanović" u Zrenjaninu dobila je danas 20 računara od Unikredit banke.

Pomoćnik direktora za nemedicinska pitanja Opšte bolnice Srđan Kalnik zahvalio je na donaciji i rekao da je od velikog značaja.

"Bolnica ima oko 300 računara, ali je potreba za obnavljanjem i njihovim održavanjem izuzetno velika, tako da će ovih 20 računara olakšati i ubrzati određene procedure, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadovoljstvo zaposlenih i pacijenata", rekao je Kalnik.

Direktor Direkcije komercijalnih poslova Unikredit banke Radoje Radovanović rekao je da je banka, povodom otvaranja redizajnirane ekspoziture u glavnoj ulici u Zrenjaninu, poklonila Opštoj bolnici 20 računara u skladu sa Strategijom društveno odgovornog poslovanja koja podrazumeva ulaganje u lokalne zajednice u kojima posluje.

Predstavnici banke predstavili su i novi uslužni model, koji je, kako su naveli, u potpunosti prilagođen klijentima i ima za cilj da maksimalno skrati vreme koje klijent provodi u banci.

Radovanović je naglasio da novi model treba da omogući veću fleksibilnost i ubrzanje servisa klijentima koji imaju mogućnost da u neposrednijem kontaktu, bez šaltera i žutih linija imaju adekvatan servis i veću brzinu njegovog obavljanja.

"Prostor treba da obogati kvalitet i način rada zaposlenih, a ovo je koncept koji želimo da primenimo i u svim drugim ekspoziturama u našoj mreži", kazao je Radovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.