ZDRAVSTVENI RADNICI U ZRENJANINU NA MUKAMA: Čak 100 njih van sistema, broj pacijenata samo raste

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 10:27

ZDRAVSTVENI RADNICI U ZRENJANINU NA MUKAMA: Čak 100 njih van sistema, broj pacijenata samo raste

Navodi i da se dnevno uradi oko 200 testova na kovid 19.

Epidemiološka situacija u Zrenjaninu je složena, raste broj pacijenata obolelih od korona virusa, a blizu 100 zdravstvenih radnika je van sitema i ne mogu da pomognu svojim kolegama, kaže gradonačelnik tog grada Simo Salapura.

On je rekao da je u Zrenjaninu trenutno 1.110 aktivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajeva i da je obim posla s kojim se susreću zdravstveni radnici veliki, ali i da su kontrole i inspekcijski nadzori dali pomak u borbi protiv virusa.

Salapura kaže da je za vikend bilo blizu 30 kontrola i da je uočena jedna nepravilnost i ističe da je na svima da budu odgovorni i da se pridržavaju propisanih mera, kako bi se, pre svega, rasteretio zdravstveni sistem.

Navodi i da se dnevno uradi oko 200 testova na kovid 19, što je, dodaje, veliki broj.

Da li znaš nekoga od svojih vršnjaka ko je napravio tajnu ili javnu grupu na nekoj od društvenih mreža sa ciljem ismejavanja nekog od vršnjaka?

Choices

Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Korona virus epidemija pandemija Zrenjanin Lekari pacijenti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.