Više hrane za narodne kuhinje u Zrenjaninu

Izvor: RTS, 08.Jan.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više hrane za narodne kuhinje u Zrenjaninu

Narodna kuhinja Crvenog krsta u Zrenjaninu je zahvaljujući donatorima dobila povećane količine hrane. Korisnici su tokom praznika imali svakodnevno obroke, a nakon Božića nastavljena je podela dodatnih paketa hrane.
Iboja Tošić iz Zrenjanina je među 250 korisnika Narodne kuhinje Crvenog krsta. Otkako je ostala bez posla svaki dan već >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << devet godina dolazi po topli obrok.

"Crveni krst Zrenjanina nažalost ne poseduje još uvek adekvatan skladišni prostor, odnosno, adekvatan magacinski proctor naročito kada su u pitanju, naročito kada su u pitanju artikli koji se moraju čuvati na hladnom, tako da vodimo računa da u istom danu robu I zaprimimo I odmah je u najkraćem mogućem roku distribuiramo našim krajnjim korisnicima", kaže Aleksandra Tanasijević, sekretar Crvenog krsta Zrenjanin.
Ovaj oblik pomoći najugroženijima funkcioniše u Zrenjaninu čitave godine, zbog čega u Crvenom krstu očekuju da se što pre reši problem novog prostora za podelu hrane. Taj prostor se nalazi na staroj pijaci I do sada su radovi na njemu završeni samo spolja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.