Vaterpolisti Naisa na startu razigravanja dočekuju Proleter

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jan.2022, 05:31

Vaterpolisti Naisa na startu razigravanja dočekuju Proleter

Nakon što su prvi deo sezone završili sa 3 osvojena boda, vaterpolisti Naisa pokušaće da u razigravanju izbegnu ispadanje iz Superlige, a prvi protivnik večeras od 20 sati biće im ekipa Proletera iz Zrenjanina.

Gosti su protiv tima koji sa klupe predvodi trener Živić pre dve nedelje slavili u Regionalnoj A1 ligi, te će niška ekipa imati priliku za revanš, kao i da dođu do bodova, koji su im od izuzetnog značaja u borbi za superligaški status. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Nišlije u nastavak Superlige ulaze pojačani, pošto je kapicu Naisa zadužio nekadašnji juniorski i seniorski reprezentativac Crne Gore Miljan Popović. 30-godišnji Kotoranin ponikao je u školi Primorca, a u svojoj bogatoj karijeri nastupao je i za Budvu, dok je u inostranstvu igrao u mađarskom i francuskom šampionatu.

U razigravanju od 7. do 10. mesta, pored Proletera i Naisa, igraće i Valis i Zemun. Svi timovi će između sebe odigrati još po jedan meč, nakon čega će dve ekipe otići u četvrtfinale, 9. tim će protiv ekipe iz Druge lige razigravati za opstanak, dok će Superligu napustiti samo poslednjeplasirani tim.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Remi vaterpolista Naisa i Proletera na "Čairu"

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jan.2022

I pored zaostatka od tri gola pred početak poslednje četvrtine, vaterpolisti ”Naisa” uspeli su da dođu do boda protiv ekipe ”Proletera”. Utakmica razigravanja za plasaman od 7. do 10. mesta na bazenu ”Čair” završena je nerešenim rezultatom 7:7 (2:3, 1:1, 1:3, 3:0).

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.