VREME DA LIGAŠI PREUZMU KORMILO

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME DA LIGAŠI PREUZMU KORMILO

ZRENJANIN - Ligaši u akciji! Na osmom kongresu LSV, koji je juče održan u Zrenjaninu, izglasane su promene Statuta stranke, a usvojen je predizborni program.

ZRENJANIN - Ligaši u akciji!

Na osmom kongresu LSV, koji je juče održan u Zrenjaninu, izglasane su promene Statuta stranke, a usvojen je predizborni program. Bojan Kostreš i Aleksandra Jerkov zvanično su promovisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao kandidati za gradonačelnike Zrenjanina, odnosno Novog Sada.

Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš izjavio je da je došlo vreme da „ligaši“ preuzmu kormilo u njegovom rodnom Zrenjaninu, ali i u celoj Vojvodini.

Iznoseći razloge za promenu vlasti, on je naveo podatke o ekonomskom zaostajanju Zrenjanina, gde je od nekadašnjih 50.000 radnika ostalo tek 30.000. Kostreš je naveo dobre rezultate koje postižu firme u kojima „ligaši“ imaju nadležnosti. Predsednik LSV Nenad Čanak žestoko je kritikovao zvaničnu vlast u Rusiji, za koju je rekao da je Aleksandra Konuzina postavila za ambasadora u Beogradu kako bi ljude u Srbiji učio pameti da ne dozvole da se EU prostire od Atlantika do Crnog mora, već da Srbija treba da bude oaza za vojne ruske baze.

(T. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.