Izvor: Blic, 13.Maj.2023, 15:57

(VIDEO) "POKUŠAVAO JE NA SVE NAČINE DA PRONAĐE LEK" Drugarica sa kojom je Sloba Radanović delio dvorište kuće otkriva šta je sve pevač učinio za oca, ali i kakav je bio kao mali: "Nekada me je izluđivao"

Pevač Sloba Radanović godinama unazad jedan je od miljenika publike. Mnogi prate svaki njegov korak, a ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u Zrenjanin, grad u kom je rođen i odrastao u kom su nam njegova prijateljica i njena majka, inače prve komšinice sa kojima i danas deli dvorište, ispričale detalje iz života koje javnosti nisu poznate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "ZLATO MOJE JEDVA DOČEKANO" Slobu Radanovića je majka rodila sa veštačkim kukom: "Hvala Bogu, ali bila sam mlada, sve sam mogla za nas petoro"

Izvor: Blic, 13.Maj.2023

Pevač Sloba Radanović je po rečima onih koji ga poznaju mnogo vezan za majku Draginju koja živi u Zrenjaninu, a koju je imala priliku da poseti ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji, subotom u 16 sati na MTS kanalu 115.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.