Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene Nagrade grada Zrenjanina i Priznanja talentima

ZRENJANIN - U Zrenjaninu su svečano dodeljene "Nagrada grada Zrenjanina" i priznanja mladim talentima koji su se istakli radom i kvalitetom i postigli značajne uspehe u različitim oblastima.

U Baroknoj sali Gradske kuće na tradicionalnom Novogodišnjem koktelu Nagradu grada Zrenjenina dobitnicima je uručio zamenik gradonačelnika Goran Kaurić.

Ove godinine tu prestižnu nagadu dobili su učiteljica Aleksandra Vukovojac, član Međuopštinske organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slepih i slabovidih Zrenjanin Slavoljub Epifanić i lekar ginekolog u penziji Milan Radaković.

Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton uručio je priznanja mladim talentima u oblasti spotrta koje su pripale Jeleni Živković, Bojani Mitrović, Dijani Holok i Igoru Vukoju.

Priznanja su dodeljena Mihajlu Sporinu, Nemanji Števanovu, rok grupama "Beti Bup", "Raskršće" i "Kvazar", kao i dečjoj pevačkoj grupi "Aprokak".

Marton je čestitajući svim nagrađenim, prisutnima na koktelu i građanima Zrenjanina, Novu godinu rekao da Zrenjanin, uprkos svim nemilim događajima u protekloj godini, ima perspektivu i da razvoj grada mora biti nastavljen.

"Godina 2008. jeste bila godina napretka, ali i godina ružnih stvari za Zrenjanin. Svi mi, a to se odnosi na svi 135 hiljada stanovnika Grada Zrenjanina, moramo učiniti dodatni napor u narednoj godini kako bi pokazali da ovaj grad može da postigne mnogo bolje rezultate i da u mnogim oblastima može da bude najbolji, što svojim kvalitetom dokazuju i ovogodišnji dobitnici nagrada i gradskih priznanja", istakao je Marton.

U ime nagrađenih zahvalio je Milan Radaković, istakavši da sve dobitnike vezuje nesebičan humanitarni rad, kao i da su najsrećniji i najbogatiji oni koji mogu da daju ili pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.