Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto Azotare - dva tržna centra!

NOVI SAD - Na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina, s obe strane puta M-7, biće izgrađena još dva tržna centra. Umesto azotare, koja će biti porušena, trebalo bi da nikne tržni centar čiji je investitor američka kompanija.

Direktor "Urbanizma" Aleksandar Jevtić naveo je za "Građanski list" da se druga faza izmene detaljne regulacije tog dela grada odnosi na okolinu megamerketa "Tempo".

Prema njegovim rečima, "Delta" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kupila hladnjaču "Centroslavije", nekoliko hala u blizini "Tempa", auto-servis i deo praznog građevinskog zemljišta od Zavoda za izgradnju grada, a u toku je otkupljivanje nekoliko kuća u Temerinskoj ulici, čime bi se zaokružila parcela na kojoj će biti izgrađen nov Deltin tržni centar, koji će biti dvaput veći od "Merkatora".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.