Uklonjena bomba sa gradilišta u Zrenjaninu

Izvor: Mondo, 18.Maj.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjena bomba sa gradilišta u Zrenjaninu

Specijalna ekipa Sektora za vanredne situacije uklonila je danas bombu sa gradilišta parka "Aviv" u Zrenjaninu.

Foto: Guliver/Getty Images

Bomba je uklonjena na bezbedno mesto, gde će biti i uništena, rečeno je Radioteleviziji Vojvodine u Policijskoj upravi Zrenjanina.

Radovi na izgradnji "Aviv" parka biće uskoro nastavljeni.

Bombu, za koju se pretpostavlja da je iz Drugog svetskog rata, pronašli su juče radnici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Radovi su odmah obustavljeni, a na lice mesta izašla je policija. Gradilište je tada obezbeđeno, a na snazi je bila i zabrana prilaska.

U Policijskoj upravi Zrenjanina su istakli da su preduzeli sve mere i da nije bilo opasnosti po život ili imovinu građana.

Zrenjaninski ritejl park gradi izraelski investitor "Aviv Arlona", a vrednost investicije procenjuje se na 30 miliona evra.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Građevinci naišli na bombu

Izvor: Danas, 19.Maj.2015, 12:06

Zrenjanin - Na gradilištu prvog ritejl parka u Zrenjaninu, koju gradi izraelska komanija Aviv na ulazu u Zrenjanin iz pravca Novog Sada, radnici za vikend naišli na ostatke bombe. Slučaj je odmah prijavljen policiji, a svi građevinski radovi su momentalno obustavljeni...Zrenjaninska policija obezbedila...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.