Izvor: Novine novosadske, 28.Okt.2012, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšenom lekaru određen pritvor

Doktor korupcija ilustracijaZbog osnovane sumnje da je primio mito, istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Mirolsav Alimpić, odredio je pritvor do 30 dana Željku K. (45), neurohirurgu Kliničkog centra Vojvodine, prenosi Novosadska televizija.
Prethodno, lekar je uhapšen u petak, na radnom mestu, zbog sumnje da je od pacijenta iz Zrenjanina tražio i dobio 320 evra. To je, navodno, bila nadoknada za kupovinu “specijalnog gela”, važnog za operaciju kojoj je ovaj pacijent bio podvrgnut. Taj gel, međutim, tokom hirurškog zahvata nije korišćen.
U narednim danima biće ispitane kolege osumnjičenog doktora Željka K., kao i pacijent i njegova supruga.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekar priznao da je primio kovertu, ali nije znao šta je u njoj?

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2012, 09:37

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić odredio je pritvor do 30 dana lekaru Željku K. zbog sumnje da je počinio krivično delo primanja mita.

Nastavak na Radio 021...

KCV: Trguju i listama čekanja za operacije

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2012

VEST o hapšenju još jednog lekara, neurohirurga Željka K. iz Kliničkog centra Vojvodine, koji je od pacijenta, pre operacije kičme, tražio 320 evra, nije mnogo uzdrmala javnost. Kao da narod već dobro zna da pojedinačni slučajevi raskrinkavanja služe tek da se zamažu oči i da se sistem, u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.