Uhapšena majka devojčice koja je nožem povredila drugu učenicu u Zrenjaninu

Izvor: Beta, 15.Maj.2023, 21:09

Uhapšena majka devojčice koja je nožem povredila drugu učenicu u Zrenjaninu

Policija u Zrenjaninu uhapsila je D.V. (53), zbog sumnje da je njena 13-godišnja ćerka u jednoj osnovnoj školi nožem povredila 12-godišnju učenicu, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.Majka je osumnjičena za krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, dodaje se u saopštenju.Njena 13-godišnja ćerka osumnjičena je da je danas u ženskom toaletu u školi, nožem povredila učenicu iste škole kojoj su u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice konstatovane lake telesne povrede.Kako je saopšteno, njena majka D.V. biće uz krivičnu prijavu privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uhapšena majka devojčice koja je u osnovnoj školi u Zrenjaninu nožem napala vršnjakinju

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2023

Zrenjaninska policija uhapsila je 53-godišnju ženu iz Zrenjanina, osumnjičenu za zapuštanje i zlostavljanje maloletnika.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.