Izvor: RTS, 23.Dec.2020, 21:01

Uhapšen zbog sumnje da je u Zrenjaninu oštetio 13 automobila

Po nalogu Osnovnog javnog tužioca zrenjaninska policija je uhapsila V.K. (31) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio nasilničko ponašanje. Sumnja se da je, u noći između 19. i 20. decembra, u Zrenjaninu na parkingu oštetio trinaest vozila.
Na osam automobila je razbio zadnje vetrobransko staklo i oštetio prednje staklo na pet automobila.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužiocu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Zrenjaninu, saopštili su iz Policijske uprave Zrenjanin.
Nasilničko ponašanje koje se osumnjičenom stavlja na teret dogodilo se u zrenjaninskom naselju "Ruža Šulman".
Vlasnici automobila su u nedelju ujutro prijavili policiji da su im polupana vetrobranska stakla na automobilima koji su bili parkirani ispred stambenih zgrada.
Prijavljeno je tada oštećenje na 13 automobila, a ovaj vandalski čin je izazvao ogorčenje građana.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je na parkingu u Zrenjaninu oštetio 13 vozila

Izvor: Radio 021, 23.Dec.2020

Pripadnici policije u Zrenjaninu uhapsili su, po nalogu osnovnog javnog tužioca, V. К. (31) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je na parkingu u tom gradu oštetio 13 vozila, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova...Sumnja se da je V. K. u noći između 19. i 20. decembra, u Zrenjaninu na parkingu,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.