Uhapšen zbog sumnje da je krijumčario deset tona smese za nargilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 11:12

Uhapšen zbog sumnje da je krijumčario deset tona smese za nargilu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Upravom granične policije, Policijskom upravom u Zrenjaninu i Upravom carina, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, zaplenili su oko 10 tona smese za nargilu i uhapsili D. B. (1962) i A. B. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krijumčarenje.

Policija je na Graničnom prelazu Srpska Crnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kamionima kojima su upravljali osumnjičeni, faktički zaposleni u jednom privrednom društvu iz Novog Pazara, pronašla smesu za nargile, bez odgovarajuće dokumentacije, sakrivenu u ambalaži betonskih blokova, koje je trebalo da prevezu u Rumuniju.

Pregledom teretnog vozila kojim je upravljao D. B. policijski službenici zaplenili su 4.860 kilograma, a u kamionu kojim je upravljao A. B. 5.070 kilograma smese za nargile različitih aroma.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švercovali smesu za nargile, pa uhapšeni: Sakrivena u ambalaži betonskih blokova koje je trebalo da prevezu u Rumuniju! (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Okt.2022

SRPSKA CRNJA – U dva kamiona otkrivena roba bez dokumentacije, a iza rešetaka smešteni D. B. I A. B. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Upravom granične policije, Policijskom upravom u Zrenjaninu i Upravom carina, a po nalogu Posebnog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.