Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2023, 10:00

Uhapšen muškarac u Žitištu, puškom ranio bivšu suprugu

Zrenjaninska policija uhapsila je Jonela V. (26) iz sela Torak, u okolini Žitišta, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Jonel V. se sumnjiči da je u subotu 22. aprila oko 18.30 časova u Begejskoj ulici u selu Torak, puškom ranio dvadesetogodišnju bivšu nevenčanu suprugu, Lidiju S, a zatim pobegao.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
Nesrećna Lidija S. koja je majka troje dece, prema nezvaničnim potvrdama, nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Zrenjaninu, tokom noći je operisana.
Izvor: Telegraf.rs
Muškarac nasmrt izbo komšinicu u Pančevu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"POBEGLA JE OD BATINA KOD MAJKE, ON JE DOŠAO I UPUCAO JE" Meštani Žitišta u šoku nakon što je Lidiju teško ranio bivši partner: "Ulazio je u kuće po selu da krade zlato"

Izvor: Blic, 23.Apr.2023

"Pobegla je od njega jer ju je stalno tukao, došao je kod njene majke u kuću i upucao je", reči su komšije Jonela V. iz sela Torak kod Žitišta, muškarca koji je sinoć svoju bivšu nevenčanu suprugu Lidiju S. teško ranio puškom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.