Uhapšen kamiondžija, motociklista podlegao povredama

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen kamiondžija, motociklista podlegao povredama

Zrenjanin -- Pripadnici MUP-a u Zrenjaninu uhapsili vozača kamiona za kog se sumnja da je udario motociklistu koji je preminuo od posledica zadobijenih u nesreći.

Kako je saopšteno iz MUP-a, uhapšen je Lj.Đ. (57) iz okoline Varvarina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je Lj.Đ. koji je upravljao kamionom izazvao saobraćajnu nesreću sinoć oko 22,30 časova na putu između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zrenjanina i Kleka u kojoj je od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo dvadesetsedmogodišnji vozač motocikla iz okoline Žitišta.

Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave u Zrenjaninu.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužilaštvu, saopšteno je iz zrenjaninske Policijske uprave.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.