Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Maj.2023, 13:10

Učenica (13) OŠ „2. oktobar“ u Zrenjaninu nožem povredila drugu devojčicu

ZRENJANIN –Kako portal Vojvodina uživo nezvanično saznaje devojčica (2009.) iz zrenjaninske Osnovne škole „2. oktobar“ nožem je nanela povrede učenici (2010.) iz iste škole. Povređena devojčica je prebačena u Urgentni centar Zrenjanina. Detaljnije informacije saopštiće nadležne službe. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Učenica (13) OŠ „2. oktobar“ u Zrenjaninu nožem povredila drugu devojčicu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zrenjaninu napadnuta učenica osnovne škole nožem

Izvor: Danas, 15.Maj.2023

Prema još uvek nezvaničnim podacima, u Zrenjaninu je danas nožem napadnuta maloletna učenica osnovne škole "2. oktobar", a sumnja se da je napad izvršila maloletna devojčica u toaletu škole.

Nastavak na Danas...

UŽAS U ZRENJANINU Učenica (14) izbola šestarom drugaricu iz škole u predelu vrata! Devojčica hitno prebačena u UC! Zadobila lakše povrede

Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023

Još jedan nemili događaj, čiji su akteri maloletnici, dogodio se u našoj zemlji, ovog puta u Osnovnoj školi „2. oktobar“ u Zrenjaninu. Kako je potrvđeno iz PU Zrenjanin za portal „I love Zrenjanin“, devojčica (2009) iz OŠ „2. oktobar“ je oštrim predmetom nanela povrede učenici (2010)...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.