Ubijen, pa zakopan u dvorištu kuće?

Izvor: Glas javnosti, 01.Apr.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen, pa zakopan u dvorištu kuće?

KIKINDA - Posmrtni ostaci muške osobe za koju se sumnja da je Kikinđanin Jovan Petrović (59) pronađeni su juče u dvorištu njegove porodične kuće u Ulici Vodice 5 na periferiji Kikinde u kojoj duže vreme niko ne stanuje. Uz prisustvo istražnog sudije Okružnog suda u Zrenjaninu Petera Kiša leš je uz upotrebu buldožera iskopan iz rupe koja se nalazi nekoliko koraka od poljskog klozeta. Po naredbi sudije Kiša posmrtni ostaci poslati su na obdukciju u novosadski Institut za sudsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << medicinu. Intenzivnim operativnim radom kikindska policija je došla do podataka da je nad Petrovićem izvršeno krivično delo teško ubistvo. Iako je on bez traga i glasa nestao još krajem 2007. rodbina je njegov nestanak prijavila tek godinu dana kasnije jer se, kako je ispričala njegova supruga Ankica, preselio u Crnu Goru da radi kao građevinac. Sumnje rodbine da, kako su se izrazili, tu nisu čista posla jer se u međuvremenu Petrovićeva supruga preselila u Austriju, podstaklo je policiju da pokrene istragu. O Petroviću komšije govore kao o prekoj osobi, koja je bila sklona piću. Kada bi se napio najviše je maltretirao suprugu Ankicu (54).

- Sa ženom i decom Jovan se doselio pre pet-šest godina. Porodicu je prehranjivao preprodajom peska i drva. Puno je pio. Kada bi preterao sa alkoholom svađao se sa ženom i tukao je. Nas nije dirao. Kada sam čula da je policija juče uz upotrebu bagera pretraživala dvorište naših komšija zaključila sam da nešto nije u redu- kazuje prva komšinica, Kikinđanka Katica Bodo.

I komšinica Marija Borbelj priča da su se supružnici Petrović često svađali pogotovo kada bi se Jovan napio. Skoro sve što bi zaradio on je trošio na alkohol. U interesu istrage policija se još nije izjasnila o motivu ubistva kao i o tome ko je mogao da Petrovića likvidira, a potom zakopa u dvorištu porodične kuće.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija Kikinde pronašla leš nestalog Petrovića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2009

KIKINDA - Po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Zrenjaninu, u dvorištu porodične kuće Jovana Petrovića u Kikindi, izvršeno je iskopavanje i tom prilikom pronađen leš, za koji policija sumnja da je Jovan Petrović, koji se od kraja 2008. godine vodi kao nestao.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.