UHAPŠEN BIZNISMEN: Ojadio državu za 160 MILIONA DINARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 15:36

UHAPŠEN BIZNISMEN: Ojadio državu za 160 MILIONA DINARA

Na podmukao način pokušao da prevari državu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa Poreskom policijom u ovom gradu, a po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili su muškarca (44) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela poreska utaja.
Sumnja se da je on, kao faktički odgovorno lice dve firme u Zrenjaninu i Beogradu, od oktobra 2023. do kraja januara 2024. godine, u računima koje je izdavao prikazivao lažni promet u cilju da izbegne da plati porez na dodatnu vrednost, dok je novac sa računa firmi podigao u gotovini i zadržao za sebe.
Na ovaj način...
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen zbog dve poreske utaje u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa Poreskom policijom u ovom gradu, a po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili su B. E. (44) iz okoline Žitišta, zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela poreska utaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.