UDS otkazuje sve veće skupove do kraja kampanje

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 14:43

UDS otkazuje sve veće skupove do kraja kampanje

Predsedništvo Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) donelo je odluku da otkaže sve planirane veće skupove do kraja izborne kampanje.
Odluka o otkazivanju skupova u Beogradu, Novom Sadu, Lebanu, Zrenjaninu, Subotici, Nišu i Leskovcu doneta je u cilju zaštite zdravlja građana, u trenutku kada situacija sa epidemijom koronavirusa postaje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ozbiljna, saopštila je UDS.
Kako kažu, nastaviće sa svojim redovnim predizbornim aktivnostima na manjim skupovima, na kojima će se u potpunosti pridržavati svih propisanih mera zaštite od epidemije.
"Zdravlje i bezbednost građana su nam na prvom mestu, te pozivamo i sve druge ućesnike u izborima da pokažu punu odgovornost i ozbiljnost", dodaje se u saopštenju.

Pogledaj vesti o: Leskovac,   Subotica

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.