UBOLA JE NOŽEM IZNAD SRCA, SEČIVO OSTALO U GRUDNOM KOŠU Žrtva majka bliznakinja - detalji krvavog sukoba u Zrenjaninu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 16:06

"UBOLA JE NOŽEM IZNAD SRCA, SEČIVO OSTALO U GRUDNOM KOŠU" Žrtva majka bliznakinja - detalji krvavog sukoba u Zrenjaninu

Zašto je A.G. (28) iz Zrenjanina nožem ubola prijateljicu i vršnjakinju S.R., majku dve maloletne bliznakinje, još nije poznato.

Krvavi sukob dogodio se u u četvrtak oko 17 časova u Ulici dr Zorana Kamenkovića bb, iza zrenjaninske fabrike šešira, u neposrednoj blizini Begeja.

Policija je uhapsila A.G. samo nekoliko minuta nakon što je pokušala da ubije R. S. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Prema dosad raspoloživim informacijama, ubistvu u pokušaju, kako je okvalifikovano ovo krivično delo, prethodila je svađa dve prijateljice.

- Onda je A. G. iz torbe izvadila nož na preklapanje i R. S. nanela više ubodnih rana i posekotina. Potom ju je ubola nožem u grudi iznad srca. Sečivo noža ostalo je u njenom grudnom košu. R. S. je zadobila teške telesne povrede opasne po život, a u besvesnom stanju je prebačena i zbrinuta u Urgentni centar zrenjanske bolnice - rekao je izvor iz istrage.

Osumnjičena A.G. se nakon nasrtaja na drugaricu, zaputila obalom Begeja, ka Ulici obala Miloša Velikog. Tamo su je zaustavili pripadnici zrenjaninske policije. Prilikom pretresa i pregleda, u torbi su pronašli kuhinjski nož.

Prema saznanjima, R.S. je nakon operativnom zahvata u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

U Zrenjaninu su građani u neverici nakon ovog dramatičnog događaja nedaleko od centra grada:

- Da je kraj obale Begeja došlod do tuče prijateljica opazila su dva mladića. Oni su i alarmirali policiju. Patrola policije brzo je došla na lice mesta. Iza njih se pojavilo i sanitetsko vozilo. Devojka je ležala na travi sa nožem u grudima - ispričala je starija Zrenjaninka čija se kuća nalazi preko puta stare fabrike šešira Begej, gde se na travnjaku i dogodio krvavi obračun.

Zašto je nakon svađe A.G. posegnula za nožem i zarila ga drugarici S.R u grudi biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEVOJKA JE LEŽALA NA TRAVI SA NOŽEM U GRUDIMA: Stravično svedočenje o nesvakidašnjem zločinu u Zrenjaninu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 07:40

Krvavi sukob dogodio se u u četvrtak, oko 17 časova, u Ulici dr Zorana Kamenkovića bb, iza stare zrenjaninske fabrike šešira u blizini Begeja...A. G. (28) iz Zrenjanina uhapšena je zbog sumnje da je izbola nožem prijateljicu i vršnjakinju S. R., inače majku dve maloletne bliznakinje. Pomahnitala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.