U mislima bake i unuke izdaleka

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U mislima bake i unuke izdaleka

Da bar malo ulepša tešku svakodnevicu siromašne familije Pap iz Mužlje kod Zrenjanina, naša humana čitateljka, koja se predstavlja kao Baka sa unukom iz Sidneja, uputila je dar od 100 dolara uz kratko pismo u kojem između ostalog piše: "Porodici Pap želim mnogo zdravlja i sreće, a ovaj mali prilog šaljem da im bar malo bude od pomoći u njihovom životu."

Kako je svaka želja naših čitalaca poput zapovesti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to smo ovaj novčani dar već prosledili na kućnu adresu 57-godišnjeg Janoša Papa, bivšeg pekarskog radnika, koji zajedno sa sinom Peterom (21) brine o bolesnoj supruzi Zvezdani i još troje dece, Kristijanu, Imru i Julijani, mentalno zaostalim. Čim se bude našao u njihovim rukama, verno ćemo zabeležiti i sve što u znak zahvalnosti budu poručili svojoj dobrotvorki izdaleka, ali i kako su i šta rade, a što će plemenita Baka sa unukom moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.