U februaru kamen temeljac za fabriku Linglong u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U februaru kamen temeljac za fabriku Linglong u Zrenjaninu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u februaru biti položen kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma Linglong u Zrenjaninu.

On je to rekao na pitanje gledaoca koji se uključio u emisiju tokom Vučićevog gostovanja, i postavio mu pitanje kada Zrenjaninci mogu da očekuju otvaranje neke nove fabrike.

"Linglong će biti najveća kompanija u Zrenjaninu posle Drekslmajera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << to će biti 30 puta veća investicija. To je nešto što će promeniti sve u Zrenjaninu i samo da sve bude u redu", rekao je Vučić i naveo da se Srbija za dolazak te investicije mnogo borila.

Najavio je i da će Zrenjanin nakon nekoliko decenija dobiti čistu vodu.

Prema njegovim rečima, za Banat dolaze bolji dani, za Žitište, Miloševo, Sečanj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Kamen temeljac u februaru, fabrika koja će promeniti sve"

Izvor: B92, 15.Jan.2019, 09:14

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u februaru biti položen kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma Linglong u Zrenjaninu...On je to rekao na pitanje gledaoca koji se uključio u emisiju tokom Vučićevog gostovanja na TV Pink i postavio mu pitanje kada Zrenjaninci mogu da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.