U Zrenjaninu se ograničava radno vreme ugostiteljskih objekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 15:43

U Zrenjaninu se ograničava radno vreme ugostiteljskih objekata

Gradski štab za vanredne situacije u Zrenjaninu doneo je na današnjoj sednici odluku da se ograniči radno vreme ugostiteljskih objekata, i to radnim danom od 7 do 23 časa, a vikendom od 7 do 24 časa, u cilju sprečavanja širenja virusa korona, objavljeno je na sajtu grada.

U zatvorenim prostorima, navodi se u naredbi Štaba, obavezno je nošenje zaštitnih maski.

Nadzor nad primenom te mere vršiće Odeljenje komunalne milicije i Odeljenje inspekcija gradske uprave grada Zrenjanina.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VANREDNE MERE I U ZRENJANINU: Ograničava se radno vreme ugostiteljskih objekata

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

U zatvorenim prostorima, navodi se u naredbi Štaba, obavezno je nošenje zaštitnih maski..Gradski štab za vanredne situacije u Zrenjaninu doneo je na današnjoj sednici odluku da se ograniči radno vreme ugostiteljskih objekata, i to radnim danom od 7 do 23 časa, a vikendom od 7 do 24 časa, u cilju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.